Copyright en auteursrecht

Copyright en auteursrecht dat van toepassing is op StudioStien.be

Op alle teksten, illustraties en afbeeldingen van deze site geldt een auteursrecht. Dat betekent dat niets van deze website zomaar mag overgenomen worden. Lees hieronder verder voor wat kan en niet kan.

Lees hier wat auteursrecht is!

  • Delen van een tekst, niet langer dan 2 zinnen, kopiëren is toegestaan, zolang er maar een link of deeplink wordt gemaakt naar de website van StudioStien.be en er duidelijk wordt gezegd dat die tekst afkomstig is van deze website.
  • Eén of meerdere foto’s gebruiken van de StudioStien.be is nooit toegestaan zonder toestemming. Wil je graag een foto gebruiken stuur dan een mailtje naar studio.stien@gmail.com. Vermeld hierbij duidelijk om welke foto het gaat en in welke context de foto zal gebruikt worden. Publicatie zonder een schriftelijk akkoord kan nooit. Bij elke publicatie van foto’s dient duidelijk verwezen te worden naar de website van StudioStien.be, liefst met een link of deeplink.
  • Foto’s die worden gepubliceerd op sociale media mogen nooit zomaar gebruikt worden om te kopiëren, publiceren of voor gebruik van andere doeleinden. Vraag hierover meer info wil je ze te toch gebruiken.
  • Krijg je toestemming om een foto te gebruiken zal nooit toestemming worden gegeven om deze nog te bewerken , uitsnijdingen te maken of andere fotobewerking toe te passen voor publicatie.
  • Voor foto’s van andere fotografen die gebruikt worden op deze website gelden dezelfde regels, mits de fotograaf andere regels respecteert. Neem hiervoor contact op met die fotograaf.
  • Het is in geen enkel geval toegestaan om pagina’s of delen van pagina’s te kopiëren van de gepubliceerde artikels op StudioStien.be
  • Foto’s van StudioStien.be worden ook gebruikt op de website van StudioBenelux.com. Deze website is van dezelfde eigenaar. Foto’s die daar worden gepubliceerd vallen onder dezelfde voorwaarden als op deze website.

Mijn foto’s kopen

  • Zoals elke fotograaf maak ik anderen graag blij met mijn foto’s. Om een foto te maken heb je een fototoestel en andere benodigdheden nodig die geld kosten bij aankoop. Daarom verkoop ik een aantal van mijn foto’s. Nee, niet aan gigantisch dure prijzen, wel aan prijzen die voor iedereen toegankelijk zijn.
  • Op stocksites staan een aantal van mijn foto’s, zelfs foto’s die je op deze website niet terugvindt. Bij aankoop van de foto val je automatisch onder de verkoopsvoorwaarden van die stocksite. Meestal hangt het af wat je met die foto wil doen, wat de prijs is. Hieronder een aantal sites waar je terecht kan voor de aankoop van mijn foto’s. De collecties van foto’s verschillen van site tot site.
fotografie natuurfotografie fotografietips fotografieblog
%d bloggers liken dit: